Thursday, June 01, 2017

Проект: Нов живот за кукли. Костюм-1

Хо-хо отдавна не съм пускала нищо ново и не защото не "крафтя" вече, а защото не се сещам да ги пускам в блога си. От както имам Pinterest може да се каже, че всичко качвам там или поне нещата, които си заслужават.
След "Quilling" проекта започнах да се занимавам с кукли. И не, не си играя кукли, просто ги колекционирам и им крафтя разни неща.Запалих се покрай племенницата ми, която все още харесва кукли и така сега и аз имам. Имам доста неща да ви покажа, но трябва да ги снимам първо. Някои от тях даже скоро ще бъдат разрушени, защото няма място вече.

Днес ще ви покажа костюм, който направих за една от куклите си. Мисля, че работих върху него около 2 дена с почивки.
Материалите, които използвах са :
1. Кожа-изкуствена.
2. Памучен плат-от тениска.
3. Картон
4. Акварелни бои.
5. Лак за нокти.


И без повече забавяне ви представям костюма на "Ciri" от "Witcher 3"  Ciri-Witcher3

И моята кукла от поредицата на "Monster High"- "Kjersti Trollson" - или така наречената геймърка. Очите и даже са на пиксели, колко яко :)


Тази фото сесия е снимана в едно от другите ми творения (малка дървена хижа скрита в гората) или в моя случай в една от библиотеките ни със стъкла за да може да бъде на показ и въпреки това да бъде защитена от кучето и прах.
За съжаление, когато правех къщата мастилото на принтера ми вече свършваше и пода е цветен :)
Скоро ще пусна снимки и на хижата.
Надявам се да ви хареса. Опитах да се бъда максимално точна с оригинала, но това е кукла, всичко е шито и лепено от моя милост. Даже успях да омажа колана с черна боя и дори не разбрах как. :)Поздрави и целувки бухалчета.

0 comments:

Post a Comment